Previous Next

Гостьова лекція в рамках Дня науки: SOCIAL IMPACT OF LINGUISTICS: PRACTICES, THEORISINGS, REFLECTIONS

У межах святкування Дня науки в Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького кафедра англійської філології у співпраці з кафедрою іноземних мов запросили Тетяну Луньову, доцента кафедри англійської та німецької філології ННІ іноземних мов Полтавського національного університету ім. В.Г. Короленка, дослідницю Університету міста Йорк за Програмою підтримки учених, які опинились в ситуації ризику з гостьовою  лекцією на тему: "SOCIAL IMPACT OF LINGUISTICS: PRACTICES, THEORISINGS, REFLECTIONS".

На лекції Тетяна Луньова розглянула широкий спектр питань, пов'язаних із соціальним впливом лінгвістики. Вона розкрила різноманітні практики та теорії, які використовуються у лінгвістичних дослідженнях, а також поділилася своїми власними рефлексіями щодо цієї теми.

Значну увагу Тетяна Володимирівна приділила тому, що українські лінгвісти, які знаходяться за кордоном, мають унікальну можливість впливати на сприйняття України та української культури світовою громадськістю. Їхні роздуми та дії можуть мати значний вплив на розвиток лінгвістики, сприяючи розширенню нашого розуміння та уваги до української мови та культурного спадку.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук