08.09.2019 р. кафедра практики англійської мови ННІІМ ...

08.09.2019 р. кафедра практики англійської мови ННІІМ у повному складі: Пашіс Л.О., Шуба Ю.В., Радченко О.Ю., Заїковська О.М., Лєвочкіна С.В., Кабіна Ю.Г. та представники кафедр теорії і практики перекладу (Могілей І.І., Калюжна Л.Б., Бунь Т.М.) та німецької філології (Поліщук Н.М.) відвідали славні історичні місця українського козацтва на території Чигиринського району.

Поїздка була цікавою та інформативною особливо для волонтера Корпусу Миру США в Україні Джоела Віскіна, який цього навчального року активно співпрацює з викладачами кафедри та викладає фахові дисципліни студентам третього і четвертого курсів ННІІМ.
Джоел Віскін мав змогу познайомитися з історичними фактами у єдиному в Україні музеї славного гетьмана України Б. Хмельницького, що знаходиться у Чигирині, відвідати Холодний Яр – осередок козацького руху 16-17 ст., та споглянути на величний тисячолітній дуб М. Желізняка.


Окрім того, волонтер у супроводі викладачів мав змогу відчути дух українського Християнства у Мотронинському монастирі, у Ільїнській церкві, що знаходиться у Суботові, у храмі Петра і Павла та у церкві Петра Калнишевського.
Загалом, поїздка розширила кругозір щодо козацької історії на території Черкаської області та захопила багатогранністю інтерпретації історичних фактів та музейних експонатів.

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук