У період з 18.06.2019 по 20.06.2019 ...

У період з 18.06.2019 по 20.06.2019 всі викладачі кафедри фонетики і граматики англійської мови взяли активну участь у лекціях та практичних заняттях, організованих навчально-методичним відділом ЧНУ, на тему «Google для організації методичної роботи викладача».

Викладачі кафедри прослухали курс базових лекцій щодо реєстрації у електронному середовищі університету та ознайомились із можливостями формування електронного навчального комплексу дисциплін, що викладаються на кафедрі. Також на прикладі готових eНМЗД викладачі отримали корисні знання, пов’язані із тонкощами формування і надання доступу до електронного ресурсу, використовуючи Google для організації роботи з методичною документацією.

Дякуємо начальнику навчально-методичного відділу, доктору фізико-математичних наук, професору, Запорожець Т.В. та колективу викладачів, які долучились до організації практичних занять для викладачів нашої кафедри, за можливість отримати та удосконалити досвід із використання комп’ютерних технологій у процесі планування й підготовки до занять для здобувачів освіти.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук