Пишаємося нашими випусниками!

Юлія Сергіївна Поддірьогіна (Дігтяренко)

Навчалась в ННІ іноземних мов ЧНУ імені Б.Хмельницького в період з 2007 по 2013 р.

Зараз проживаю і працюю в містечку Сківе, Данія. Тут всі розмовляють англійською, але для того, щоб ближче познайомитись із культурою та традиціями данців, я відвідую мовні курси в місцевій школі. Зараз це є пріоритетним завданням для мене. Дійсно цікаво дізнатися, чому саме ця нація є найщасливішою та найгармойнішою в світі. Як залишатися життєрадісним та мати сміливість бути щасливим в країні, де 179 днів у рік іде дощ? На це запитання шукаю відповіді в цій невеликій, але надзвичайно розвиненій та сучасній європейській країні.
У вільний час люблю подорожувати. Дуже сподобався та вразив красою осінній Копенгаген. Амстердам, напевне, найбільше запам'ятався грандіозною архітектурою, затишними вулицями та тихими каналами. А яким романтичним видався Париж! Хотілося залишитись там назавжди, пити каву та їсти хрусткі круасани, любуючись Ейфелевою Вежею.
Чотири роки минуло з моменту, коли я отримала диплом в стінах рідного університету... Знання, здобуті в ННІ іноземних мов, ведуть мене по життю та допомагають будувати майбутнє. Це було б неможливим без участі самовідданих викладачів, чий запал і ентузіазм не може залишити байдужим. Пишаюсь своїм ін'язом та стежу за його життям і зараз!

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук