ВІТАЄМО!!!

Колектив навчально-наукового інституту іноземних мов

щиро і сердечно вітає з ювілейним Днем народження

Людмилу Володимирівну Швидку!

Людмила Володимирівна Швидка – директор навчально-наукового інституту іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Кандидат філологічних наук, доцент. Відмінник освіти України. Член Асоціації українських германістів, член ради Української спілки германістів вищої школи. Нагороджена Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України (2000, 2003), знаком «Софія Русова». Вона присвятила рідному Інституту понад 30 років свого життя.

Викладачі інституту високо цінують цю красиву жінку з волошковими розумними очима, гідною стриманістю у рухах, доброзичливою строгістю у голосі, впевненістю в аргументах, посмішкою, що тамує чиюсь печаль і приховує свою. Їй дійсно під силу керувати студентами з такими різними долями і характерами, викладачами усіх рангів та звань, амбіцій та вподобань.

Людмила Володимирівна не просто викладач німецької мови, вона – справжній Вчитель, наставник, друг. Скільки доль не зламалось завдяки її вчасній пораді, чуйній підтримці та мудрій передбачливості. Їй притаманне чудове поєднання: Людмила Володимирівна любить і знає те, чому навчає, небайдужа до тих, кого навчає, намагається роздивитися і узнати кожного з них. Такий підхід до справи – це і суто персональна риса, і прийнятий з вдячністю спадок – уроки власних шкільних та інститутських викладачів.

Завдяки її бажанню бачити рідний інститут справді сучасним, у навчальний процес впроваджуються новітні технології, до довгочасного викладання та проведення майстер-класів залучаються кваліфіковані іноземні викладачі.

Турбота про студентів, уболівання за те, щоб не марним був для них кожен день, прожитий у стінах університету знаходить відгук у молоді, який проявляється у повазі, готовності до співпраці, бажанні не підвести. У заклопотаних буднях директора інституту іноземних мов серед безлічі важливих справ досить частими є й зустрічі з колишніми студентами, які за порухом душі приходять до свого викладача, а точніше – Учителя, щоб сказати «Спасибі» за науку, за уроки, за щире слово і віру в своїх учнів, своїх студентів.

Бажаємо дорогій ювілярці, щоб на її життєвому полі сіялося і родилося тільки добро, множилося лише щастя, здоров’я, достаток і благополуччя.
Нехай роки залишають по собі лише світлі спогади, а майбутнє щедро дарує літа, сповнені радістю, добром і надією.

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук