МАЙБУТНІ ПЕРЕКЛАДАЧІ – ЧЕКАЄМО НА ВАС ! WELCOME !

Наприкінці січня викладачі кафедри теорії та практики перекладу ННІ іноземних мов Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького відвідали школи міста Черкаси та області. Вони ознайомили майбутніх студентів зі спеціальністю «Переклад». Підготовка кваліфікованих фахівців з перекладу в університеті здійснюється за двома спеціалізаціями: переклад германських мов і переклад слов'янських мов. 
Так, старший викладач кафедри Ірина Могілей спілкувалася з учнями випускного класу Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7. Вона розповіла майбутнім абітурієнтам не тільки про особливості вступу на спеціальність «Переклад», перелік конкурсних предметів і конкурсний бал, а й про цікаве навчання та активне студентське життя.

 
Кандидат філологічних наук Ольга Коновалова поділилась перевагами навчання за спеціальністю «Германські мови. Переклад» зі старшокласниками Черкаської ЗОШ І-ІІІ ст. № 19. Особливе зацікавлення серед учнів викликала інформація про можливості для студентів спеціальності «Слов'янські мови. Переклад»: безкоштовні поїздки на літні мовні курси до Польщі, діяльність Полонійного центру, постійне спілкування з носіями мови.


Про перспективи для студентів і випускників спеціальностей «Переклад германських мов» і «Переклад слов'янських мов», дізналися і старшокласники міста Шпола. Зацікавлено зустрічали викладача кафедри теорії та практики перекладу Віталіну Рейдало Шполянська ЗОШ №1, Шполянський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – ліцей», Шполянський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №3 – гімназія» та Шполянська ЗОШ №5.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук