Профорієнтаційна діяльність

16 січня 2019 року навчально-науковий інститут іноземних мов провів профорієнтаційну роботу серед студентів та учнів м. Корсунь-Шевченківський. У цьому взяли участь: заступник директора з навчально-методичної й організаційної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Рудакова Л. П.; заступник директора з наукової роботи, завідувач кафедри російської мови, зарубіжної літератури та методики навчання, кандидат філологічних наук, доцент Корновенко Л. В.; завідувач кафедри практики англійської мови, кандидат філологічних наук, доцент Пашіс Л. О.; завідувач кафедри німецької філології, кандидат філологічних наук, доцент Тесля В. А.

Згідно з планом профорієнтаційної діяльності викладачі відвідали Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж ім. Т. Г. Шевченка та Корсунь-Шевченківську гімназію. Учнів та студентів ознайомлено зі спеціальностями, за якими ведеться підготовка, історією становлення інституту та його структурою, можливостями працевлаштування після закінчення навчання. Захоплення викликала інформація про успішних випускників. Потенційних абітурієнтів запросили на День відкритих дверей навчально-наукового інституту іноземних мов. Учні гімназії та студенти педагогічного коледжу проінформовані, що для них організовано курси англійської та німецької мов, які будуть працювати щосуботи. Проведені індивідуальні бесіди з потенційними абітурієнти. Учням та студентам роздали брошури, у яких є повна інформація проспеціальності та правила прийому до ЧНУ ім. Б. Хмельницького. Потенційні абітурієнти ознайомилися з можливостями навчання на державному замовленні.

Зустрічі пройшли в теплій та приємній атмосфері. Потенційніабітурієнти були зацікавлені можливостями, що відкриваються передними: вони ставили запитання, брали участь у обговоренні ключових питань щодо можливості навчання у ЧНУ ім. Б. Хмельницького.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук