Любі мої випускники-перекладачі 2020 року!

Любі мої випускники-перекладачі 2020 року!
Диплом бакалавра – це визначна подія у вашому житті й чергове досягнення, яких, я вірю, попереду ще чимало. Дозвольте привітати вас із успішним подоланням цієї сходинки. Принагідно хочеться подякувати кожному і як студентові (наразі вже випускникові), і як особистості, адже разом ми пройшли можливо нелегкий, проте надзвичайно цікавий шлях навчання, пізнання самих себе, власних можливостей, самовдосконалення.
Отож, дякую:
Ріммі Богдан – за неймовірний прогрес у професійному й особистісному розвиткові, організованість, уміння долати виклики, а також за незрівнянні аудіовізуальні переклади та креативність. Sei immer du selbst und niemals anders!
Людмилі Велько – за сумлінність, працьовитість, доброту. Навіть за короткий час Ви здатні завоювати серця інших!
Альоні Демченко – за вихованість, дисциплінованість, загарливість. Ваша багатозадачність обов’язково допоможе у житті!
Ксенії Іваненчук – за рішучість, завзятість, тямущість. Ваша чітка і ясна думка сприятиме успіхові!
Альоні Ількевич – за позитивне мислення, надійність, уміння прийти на допомогу. На Вас можна покластися!
Юлії Коваленко – за стриманість, врівноваженість, пунктуальність. Ваша усмішка, хоч і нечаста, але така приємна!
Віталіні Кравченко – за невичерпний оптимізм, заряд енергії, закоханість у майбутню професію. Ваш багатий і «яскравий» перекладацький досвід неодмінно стане Вам у пригоді!
Валерії Небозі – за людяність, чуйність, відмінне почуття гумору, адже саме воно, як ми знаємо, часто є фундаментом міцної дружби!
Тетяні Руденко – за ерудованість, відмінні навички спілкування німецькою мовою, допитливість. Ваш постійний рух уперед, реалізація своїх можливостей, пошук відповідей на запитання приведуть Вас до успіху!
Анастасії Сороці – за доброзичливість, ґречність, цілісність і чарівність. Ви – взірець жіночності й витонченості!
Едуардові Спіркіну – за інтелігентність, тактовність, глибоку обізнаність у світі кіно й багатьох інших ділянках. Близнюки forever!!!))
Андрієві Позіхайлу – за комунікабельність, неординарні розв’язання стандартних ситуацій, вміння організувати дозвілля: Розпалити багаття? Зварити смачну кашу? – Легко!!!
Анні Стрижак – за відкритість, цілеспрямованість, безпосередність, здатність знайти вихід зі складної ситуації. Ви, як ніхто інший, вмієте проходити співбесіди)))
Ксенії Цимбал – за захопленість, розширення власних горизонтів та зрощення любові до мистецтва. Ви – чудовий провідник у світ Селінджера!
Альоні Шаповал – за доброту, старанність, наполегливість і незгасимий оптимізм. Ваша посмішка здатна зробити яскравим навіть найпохмуріший день!

Бажаю вам усім знайти себе, не зупинятися на досягнутому, любити життя і радіти кожній його миті!

Щиро ваша
Юлія Опанасенко,
викладач кафедри теорії та практики перекладу

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук