День відкритих дверей в ННІ іноземних мов

27 березня 2018 року навчально-науковий інститут іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького гостинно відчинив свої двері й зустрічав гостей – майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Зустріч була організована і проведена кафедрою фонетики і граматики англійської мови та кафедрою російської мови, зарубіжної літератури та методики навчання.
Знайомство з навчальним закладом розпочалось із розповіді про історію інституту, його сьогодення та плани на майбутнє. Абітурієнти та їх батьки отримали змогу поспілкуватися з керівництвом інституту, кафедр, випускниками університету, а також з представниками студентського самоврядування. Відвідувачі ознайомилися з Правилами прийому на 2018 навчальний рік: напрями і спеціальності, за якими проводиться підготовка фахівців, особливості подання документів до приймальної комісії.
Учасників заходу особливо зацікавила багаторічна діяльність закладу із забезпечення студентів різних спеціальностей можливостями безкоштовного навчання для отримання ступеню бакалавра і магістра та програми подвійних дипломів, відповідно до якої студенти паралельно навчаються у Черкаському національному університеті і в одному із європейських університетів. Пролунало чимало запитань слухачів щодо структури університету, організації навчального процесу, нових міжнародних проектів, а також умов для навчання, проживання, дозвілля,– і жодне з них не залишилось без відповіді.
Після офіційної частини всі присутні, розділившись на окремі групи, мали змогу відвідати лекційні, семінарські і практичні заняття, проведені викладачами кафедр фонетики і граматики англійської мови, кафедри російської мови, зарубіжної літератури та методики навчання та кафедри німецької філології.
Гості отримали вичерпні відповіді щодо вступної кампанії, навчального процесу і, що найважливіше, щодо майбутнього працевлаштування.
Захід проходив за активної участі студентського самоврядування та викладачів кафедр.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук