Науково-методичний семінар на кафедрі практики англійської мови

Науково-методичний семінар на кафедрі практики англійської мови

До 100-річчя Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького та в рамках проведення Тижня Науки 19 травня кафедра практики англійської мови провела науково-методичний семінар «Наукові засади та практичні рекомендації проведення онлайн занять з фахових дисциплін» за участі доктора М.Д. Джонсона, волонтера Корпусу Миру США в Україні.

 

Завідувач кафедри, доцент Пашіс Л.О. виступила із вітальним словом та ознайомила викладачів кафедри з новими підходами до  розробки  гібридних навчальних курсів  з іноземних мов. Жваве обговорення викликали  доповіді: «Труднощі викладання Практики англійської мови онлайн» - доц. Шуба Ю.В., «Позитивний досвід дистанційного навчання» - ст.в. Лєвочкіна С.В., «Навчання аудіюванню онлайн: ресурси та подолання викликів» - викл. Білецька В.С., «Позитивні сторони дистанційного навчання Граматики англійської мови» - ст.в. Заїковська О.М. та «Застосування технології GoogleJamboard у викладанні Практики англійської мови» - викл. Кабіна Ю.Г.

До обговорення переваг і викликів дистанційного в навчання англійської мови  було запрошено  доктора М.Дюжона Джонсона, який з 2018 року як Волонтера Корпусу Миру США в Україні, а потім на добровільних засадах співпрацює з кафедрою практики англійської мови та бере участь у викладанні дисципліни Практика англійської мови студентам 3 та 4 курсу ННІ іноземних мов ЧНУ ім. Б. Хмельницького.

Під час обговорення питань програми семінару, викладачі кафедри практики англійської мови та доктор М Дюжон Джонсон поділилися власним досвідом і напрацюваннями та виокремили найбільш ефективні методики та додатки для подальшого використання у онлайн-освіті.

Sem2

Sem7

Sem11

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук