ГЕНЕРАЛАМИ НЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ, А СТАЮТЬ…! Саме до такої думки дійшли учасники сьогоднішньої профорієнтаційної зустрічі, яка відбулася у дистанційному форматі на платформі Zoom.

15.03.2023р. учні 11-А класу Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 разом із завідувачкою кафедри слов’янської філології, зарубіжної літератури та методики навчання Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Корновенко Ларисою Віталіївною та вчителем-методистом, вчителем зарубіжної літератури Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Скубенко Тетяною Миколаївною обговорили одне з найважливіших доленосних рішень у житті кожної людини – вибір професії.

Випускники дізналися про умови вступу до закладу вищої освіти, зокрема про навчання в ННІ іноземних мов, про освітні програми кафедри: «Зарубіжна література та англійська мова», «Польська мова. Переклад та міжкультурна комунікація», про можливості розкриття своїх здібностей у науковій та громадській роботі, навчання за кордоном та подальше працевлаштування. Учні випускного класу отримали відповіді на питання, які хвилюють їх напередодні закінчення школи: вступ – навчання - перспективи.

15.03.23 профорієнт 3

Приємно, що учнів цікавлять і далекі перспективи, а тому на запитання: Чи зможу я бути не лише вчителем, а й директором школи чи завучем? – вони отримали схвальну позитивну відповідь, адже «Ми стаємо тим, про що ми думаємо» (Ерл Найтінгейл)!

15.03.23 профорієнт 4

Щиро дякуємо за організацію зустрічі дирекції та вчителю-методисту Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Скубенко Тетяні Миколаївні за продуктивну й багаторічну співпрацю, адже єдність школи та університету – важлива складова розвитку української освіти, яка покликана формувати громадян, здатних до свідомого суспільного вибору, аби забезпечувати країну кваліфікованими фахівцями.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук