Під час вимушеного карантину...

Під час вимушеного карантину і викладачам і студентам доводиться працювати у посиленому режимі. Усвідомлюючи необхідність впорядкованої освітньої діяльності дистанційно викладачі кафедри фонетики і граматики приступили до опанування сервісу Google Classroom. 17 березня 2020 року доцент кафедри Олена Анатоліївна Чорна провела онлайн YouTube трансляцію для колег під назвою «Створення Google Classroom на університетській платформі G Suite for Education vu.cdu.edu.ua». Відеоурок мав на маті на власному прикладі наочно продемонструвати колегам і розповісти в деталях:
- як створити та організувати класрум з практичних філологічних дисциплін;
- як запросити студентів приєднатися до класрумів;
- як наповнити класрум завданнями і матеріалами;
- як оптимізувати час через використання вже існуючих завдань;
- чим відрізняється режим студента і викладача;
- як виглядає журнал оцінок;
 
 
Під час трансляції викладачі мали змогу ставити запитання і з’ясовувати незрозумілі моменти, які виникали, наприклад, при перемиканні з одного гугл-аккаунту на інший.
Олена Анатоліївна детально відповіла на запитання, проілюструвала можливості сервісу положення конкретними прикладами, розповіла про його «приховані» цікавинки і надихнула всіх опановувати нове і виходити з зони комфорту.
У планах кафедри фонетики і граматики англійської мови є проведення наступної онлайн трансляції з метою ознайомлення з електронним журналом і створення тестів у класрумах.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук