Міжнародна конференція “Контроль та оцінювання як засоби оптимізації навчання мов”

 

Викладачі кафедри фонетики і граматики англійської мови ННІ іноземних мов Рудакова Л. П., Петрова О. Б., Дубчак І. П., Афанасьєва О. С. – члени Української асоціації з мовного тестування та оцінювання, – взяли участь у міжнародній конференції “Контроль та оцінювання як засоби оптимізації навчання мов”, яка відбулася у Київському національний університет імені Тараса Шевченка 25-27 квітня 2018 р. за ініціативи Квасової О. Г., президента Української асоціації з мовного тестування та оцінювання, за підтримки програми Erasmus+ та Центра з вивчення та оцінювання англійської мови (CRELLA), Бедфордширський університет.

Науково-методичний захід було присвячено інтенсивному триденного тренінгу з мовного тестування й оцінювання для практиків, які прагнуть удосконалити свої вміння у застосуванні тестового контролю під керівництвом міжнародних експертів з мовного тестування. Основна мета конференції полягала в обміні досвідом та знаннями, сприянні інформуванню викладачів-мовників, експертів та науковців у галузі мовного оцінювання.

У конференції взяли участь 34 доповідача, 67 учасників  і 3 науковців з Бедфордширського університету, Великобританія. Практичні семінари для учасників конференції провели професор Ентоні Грін, CRELLA (“Технології контролю та оцінювання умінь писемного мовлення”), д.н. Фуміо Накацухара (“Методика контролю та оцінювання умінь усної інтеракції з використанням пам’яток для само оцінювання”) та д.н. Нахал Хабазбаші “Технології контролю та оцінювання умінь говоріння”.

Учасники конференції отримали корисний досвід та позитивні враження.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук