Відбулася VII Всеукраїнська студентська конференція «Молодь країни – майбутнє України: іноземна мова і кар’єра»

6 квітня відбулася VII Всеукраїнська студентська конференція «Молодь країни – майбутнє України: іноземна мова і кар’єра». Кафедра іноземних мов сьомий рік поспіль організовує цей захід з метою залучити студентів до пізнання англомовних країн та показати перспективність володіння іноземною мовою для будь-якої спеціальності. 

Цьогорічна конференція вирізнялася високою активністю студентів, у ній узяли участь 50 представників вищих навчальних закладів України, включаючи іноземних студентів, що здобувають фах юриста у ЧНУ. Вони підготували тези доповідей, що будуть опубліковані у збірнику матеріалів конференції та представляли свої доробки у вигляді презентацій англійською та українською мовами. Учасники обирали тему, що стосується їх майбутньої кар’єри, та досліджували її особливості у Канаді, порівнюючи з Україною, аналізуючи спільні та відмінні риси.

Гості та учасники конференції з цікавістю слухали доповіді на різноманітні теми: про ранню історію країни, її відомих людей, систему прав людини, підліткову злочинність, особливості роботи журналіста, періодичні видання, особливості ІТ сфери, рослини й тваринний світ та ін.

Таким чином, використовуючи англійську мову як засіб для розширення світогляду, ознайомлення з ідеями та досвідом закордонних колег, збагачення своїх знань у обраній галузі, українські студенти будують міцний фундамент майбутньої кар’єри.

 

 

 

 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук