Звіт-обговорення проміжних результатів проєкту

Звіт-обговорення проміжних результатів проєкту

#MultiEd #Erasmus #EducationMultiEd #CherkasyNational

8 червня поточного року відбулася онлайн зустріч партнерів проєкту, на якій вони обговорили проміжні результати роботи та визначили завдання на найближче майбутнє. У зустрічі, модерованій менеджером проекту Олександрою Головко, взяли участь представники європейських університетів-партнерів Сьюзан Гартон та Елізабет Віландер (Астонський університет, Великобританія), Крістіан Клаукс (Університет Тарту, Естонія), Ганс Вернер-Гунеке (Гейдельберзький університет, Німеччина). Від ЧНУ імені Б. Хмельницького у зустрічі брали участь Юлія Шуба, Світлана Жаботинська, Токарчук Вікторія, Світлана Лєвочкіна, Віталіна Білецька.

Учасники, відповідальні за певні напрямки роботи в межах проєкту, доповіли про виконану роботу. Обговорення відбувалося як у загальній групі, так і у мікрогрупах, де учасники мали можливість детально ознайомитись із доповідями керівників різних напрямків. ЧНУ імені Б. Хмельницького є одним із трьох університетів України, який з наступного навчального року здійснюватиме пілотування нових навчальних курсів, розроблених у рамках проєкту, за новими навчальними планами та оновленими освітньо-професійними програмами.

Наприкінці зустрічі обговорювалися плани на найближчу осінь, зокрема, можливість проведення загальної конференції для всіх учасників восени в Університету Тарту (Естонія), організаціяконтролю якості навчання за нововведеними курсами.

Незважаючи на пандемію, спричинену COVID-19, та необхідність підлаштовуватися до нових умов роботи, вдалося досягти чимало позитивних результатів.

2

3

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук