Тиждень німецької мови

З 5 по 8 грудня 2017 року кафедра німецької філології в рамках року німецької мови в Україні провела тиждень німецької мови у ННІ ІМ. До початку тижня студенти прикрасили коридор та підготували тематичні плакати, де відобразили свій погляд на Німеччину.

5 грудня відбулось відкриття Центру німецької мови. Вітальну промову виголосила завідувач кафедри німецької філології, доцент Тесля Вікторія Анатоліївна. Студенти 3 курсу представили цікаві презентації про роль німецької мови у сучасному світі та про традиційні німецькі свята, зокрема День Святого Миколая, який святкується в Німеччині 6 грудня.

6 грудня було проведено благодійний ярмарок до Дня Св. Миколая. Студенти 1 та 3 курсів спеціальності «Німецька мова і література» запропонували ялинкові прикраси та випічку. Виручені кошти буде використано на придбання подарунків для дітей Черкаського обласного спеціалізованого Будинку дитини.

7 грудня програму тижня німецької мови продовжив конкурс на кращого знавця німецької пісні. Студенти І-IV курсів взяли участь у змаганні, виконали запропоновані завдання та співали німецькі різдвяні пісні. Переможці отримали нагороди, а учасники – заохочувальні призи.

 

Урочисті заходи завершилися 8 грудня у центрі німецької мови конкурсом читців німецької поезії. Учасники продемонстрували гарні фонетичні навички. Виразність та артистизм виконання віршів зачарували усіх присутніх. Переможців конкурсу, студенток 4 курсу Норенко О., Білоус А. та студентку 3 курсу Сивогорлу А. відзначено почесними грамотами, учасників – подяками. 

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук