Ознайомлення студентів із творчим спадком українських художників

Ми, студенти 65 групи, цього навчального року вступили до Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, інституту іноземних мов. Навчання тут є складним та багатогранним процесом, але кожного дня ми не лише поглиблюємо свої знання, а й розвиваємо естетичний смак.
Сьогодні ми разом з нашим викладачем Пашіс Ларисою Олександрівною відвідали Черкаський обласний художній музей та поринули в атмосферу мистецтва. Від побачених картин перехоплювало подих, вони дійсно заворожують своєю красою та глибиною відчуттів. 


Прийшовши до музею, ми ознайомились з творчістю відомого українського художника театру та живописця Данила Нарбута. Його роботи пронизані патріотичністю та нетлінною історичною темою, вони зворушливі та надихають на роздуми. Лариса Олександрівна допомогала нам у сприйнятті його неперевершених робіт, осягненні глибини мистецтва художника.
Нашим основним завданням було описати картину англійською мовою, передавши всю глибину сюжету цієї роботи. Оглянувши всі роботи художника та описавши деякі з його картин, ми прийшли до висновку, що живописець був натхненним колоритом української нації та її самобутністю.


Оглянувши роботи інших майстрів, ми зрозуміли, що в них є набагато глибший сенс, ніж може здатись на перший погляд. Натхненні побаченим, ми з задоволенням описували обрані нами картини, висловлювали свою думку, обґрунтовували її, використовуючи велику кількість фраз, вивчених на парах практики англійської мови.
Підсумовуючи похід до музею, не можна не зауважити, що це дійсно розвиває художній смак, збагачує новими знаннями та відкриває нові горизонти пізнання. Ми вважаємо, що такі місця потрібно та необхідно відвідувати, адже наша група отримала низку незабутніх вражень та поглибила свої знання.

Староста 65 групи
Новохатько Яна

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук