Вітаємо!

ВІТАЄМО ЮЛІЮ КУЛІНСЬКУ,

студентку 4 курсу спеціальності «Переклад слов’янських мов»,

з ІІІ місцем на ХІІІ Всеукраїнському конкурсі з орфографії польської мови !

Своїми враженнями про конкурс поділилась Юля Кулінська:

18 листопада 2017 р. у Прикарпатському національному університеті ім. Василя Стефаника в Івано-Франківську, під патронатом Посольства Республіки Польща у Києві, відбувся XIII ОРФОГРАФІЧНИЙ КОНКУРС З ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ для студентів вищих навчальних закладів України.

Не зважаючи на "нещасливий" номер, конкурс пройшов вдало. Цьогоріч перевірити свої знання з орфографії польської мови до Івано-Франківська приїхали представники з 10 ВНЗ України (здебільшого, із західних областей). Від нашого університету учасниками були: Іра Ушкова й я, Юля Кулінська, – студентки спеціальності «Переклад слов'янських мов».

Я вже вдруге беру участь у цьому чудовому конкурсі і вдруге займаю призове місце та привожу додому класні подарунки і приємні враження :-) Минулого року я зайняла 4 місце, а цього – 3. Я задоволена своїм результатом, хоча, думаю, що могла б і краще та ще є куди рости.  Цього року я «виграла» планшет Samsung Galaxy Tab, "розумний" годинник, навушники та інші приємні дрібнички. Звичайно, подарунки будуть дуже корисними для навчання і не тільки.

Окрім конкурсу ми з Ірою чудово провели час, гуляючи красивим містом, насолоджуючись особливою атмосферою Івано-Франківська... Навіть похмура погода та дощик не зіпсували настрою, оскільки всі учасники конкурсу отримали в подарунок по парасольці :)

 

Я дуже вдячна організаторам цього конкурсу  за таку прекрасну можливість проявити себе. Я впевнена, що наш університет не втратить своїх позицій і наші студенти й надалі братимуть участь у конкурсі та займатимуть перші місця.

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук