Вітання випускникам!

Вітання випускникам!

Ось і віддзвеніло останнє повідомлення у Viber, що екзаменаційна комісія чекає вас зранку на зустріч у Google Meet, вже позаду хвилювання і безсонні ночі підготовки до іспитів, уже достойно захищений оригінальний кваліфак, а що далі? – Тільки вперед, до омріяної мети.

Кафедра теорії та практики перекладу вітає своїх випускників ОП Переклад (перша – англійська) та Переклад (російська, польська) з довгоочікуваною подією –отриманням диплома бакалавра з ПЕРЕКЛАДУ!

Бажаємо досягти поставлених цілей, не зупинятися перед перешкодами і завжди бути впевненими у своїх силах! Ось і віддзвеніло останнє повідомлення у Viber, що екзаменаційна комісія чекає вас зранку на зустріч у Google Meet, вже позаду хвилювання і безсонні ночі підготовки до іспитів, уже достойно захищений оригінальний кваліфак, а що далі? – Тільки вперед, до омріяної мети. Кафедра теорії та практики перекладу вітає своїх випускників ОП Переклад (перша – англійська) та Переклад (російська, польська) з довгоочікуваною подією –отриманням диплома бакалавра з ПЕРЕКЛАДУ! Бажаємо досягти поставлених цілей, не зупинятися перед перешкодами і завжди бути впевненими у своїх силах! 

 

per2per3

per4

per5

per6

per7

per8

per9

per10

per11

per12

per13

per14

Кафедра теорії та практики перекладу

Search