Вітання випускникам!

Вітання випускникам!

 Усе тече, усе змінюється! Так влаштоване наше життя – усе швидкоплинне! Ось так само пролетів час навчання, сповнений новими знаннями, новим сенсом життя, новими друзями.

         В університеті Ви зустріли  людей, які долучилися до формування світогляду, які давали знання,які відкрили Вам безмежну любов до професії! Ще мить – і Ви зробите крок у справжнє доросле життя , де перед Вами буде відкрито тисячі доріг. Хотілося б, щоб Ви завжди пам’ятали, що справжні цінності  - доброта, щирість, порядність. Упевнена, що Ви завжди будете чесними в думках, почуттях та справах! Не зраджуйте своїм мріям, нічого не бійтеся, будьте вірними собі та своїм принципам. Іноді це буде складно! Поруч з Вами завжди будуть батьки! Сьогодні – це і їх свято! Хочу  привітати і батьків наших випускників! Разом з Вами вони пройшли цей непростий шлях навчання! Разом з Вами чекали завершення сесій, раділи Вашим успіхам,  переймалися невдачами та постійно підтримували! Пам’ятайте про це  та не забувайте дороги до рідної домівки!

        Шановні випускники! Нехай успіх супроводжує Ваш випуск, ставте перед собою високі цілі і досягайте їх, змінюйте нашу рідну Україну на краще, піклуйтеся про неї,  як  про рідну матір! Ми віримо у Вас, у Ваш талант, у Ваші творчі сили! Альма - матер  завжди з Вами!

ros2

ros3

ros4

ros5

ros6

    Віват, Випускники!!!!!!

З повагою Л. М. Кулєшова 

Search