Previous Next

meetup на честь Дня Європи

9 травня в ННІ іноземних мов відбувся meetup на честь Дня Європи для студентів 1-2 курсів. Спочатку студенти взяли участь у святковому флеш-мобі, а потім долучилися до meetup.
Організували зустріч завідувачка кафедри сучасних практик викладання англійської мови доцентка Н.П.Сливка та доцентка кафедри німецької філології В.В.Ганєчко. 
Зі вступним словом до студентів звернулася директорка Інституту доц. Л.В.Швидка. Вона привітала студентів із Днем Європи і порекомендувала неодмінно поглиблювати свої знання про Євросоюз, адже Україна обовʼязково стане повноправною його учасницею і багато вже зробила для цього.
 
Доц.Н.П.Сливка запропонувала студентам подивитися відео про історію створення Євросоюзу та його відносини з Україною. Після цього студенти пройшли інтерактивний квіз, перевіривши свої знання з ключових етапів заснування і розвитку ЄС. Викладачка також розповіла про програму Erasmus+, в якій студенти ННІ іноземних мов беруть участь з 2019 р. і за умов гарної успішності мають можливість навчатися в Університеті міста Вальядоліда (Іспанія). 
 
Доц.В.В.Ганєчко підготувала для студентів презентацію про мережу ЄС в Україні, а також про функціонування Євроклубів і можливості для молоді, що вони надають. В кінці презентації викладачка провела тест на знання основних вимог, що висуваються до країн, які мають намір  вступити до ЄС. Студенти, які правильно відповіли на запитання і отримали вищу кількість балів, отримали памʼятні сувеніри від Представництва ЄС в Україні: блокноти, ручки, браслети та листівки. Під час проходження тесту студентам також було запропоновано відповісти на запитання, чи підтримують вони ідею створення Євроклубу, роботу якого буде координувати доц.В.В.Ганєчко. Більшість студентів схвально відгукнулися на таку пропозицію і відповіли позитивно.
 
Організатори дякують усім учасникам зустрічі на честь Дня Європи і бажають надалі поповнювати свої знання про ЄС!

Адреса та контакти

 м. Черкаси,

бульвар Шевченка, 79,

навчальний корпус № 3,

4 поверх, каб. 413, 415

 (0472) 36-03-22

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пошук